Losangeles

Jullooooov & kändiscrush

Kategori: Allmänt

Min mobil fick lite fnatt och la upp en jädra massa "Julpynt och nyårspeak" haha. Nu kan ni ju inte missat den i alla fall...

Stupade rätt i säng igår så blev inget inlägg. Var en skön dag! På morgonen åt jag, Dave och Sarah frukost på Panera Bread sen chillade jag och Sarah hemma lite innan vi hämtade Anya. På eftermiddagen hade vi stor playdate hemma hos Abie, nog tio ungar där haha. Fick god mexikansk mat och trevligt tjatter med nannysarna som alltid. På kvällen lekte vi med unicornsen och jag värmde köttbullar med pasta. Och majs för att få den grönsak man behöver hehe. Kollade ett avsnitt The Wire med Dave och Kat innan jag somnade. 


Idag har också vart en braaa dag. Hade planer på att åka till en skridskobana med Sarah på förmiddagen, perfekt soligt väder och nåt båda tycker är kul. Men så öppnade inte ett enda ställe förrän ett.... Så tog med henne till mallet istället där hon fick välja ut ett annat klädesplagg som julklapp. Blev en jättefin glittrig mörkblå tröja som hon blev glad för. Åt lunch på Subway innan vi hämtade lilltjejen. Anya hade en doktorstid för fyraårskontroll vid tre så åkte till en mysig park och lekte innan vi träffade Kat på mottagningen. Chillade med Sarah i väntrummet medan de var hos farbror doktor. Anyagumman fick en spruta, men stickersen gjorde nog smärtan lite lättare. Farmorn och farfarn kom sen och tog med ungarna, de ska upp till Yosemite över helgen vilket betyder att nu har jag julloooooov. Kind of. Bara TVÅ dagar till mina bästa kommer!! På hemvägen blev jag hungrig så åkte inom Starbucks här hemma. Kalasade på en varm panini, gingerbread latte och favvon peppermint cake pop. När jag sitter där i min ensamhet kommer Adam Levine in. Och jag som är helt in to The Voice. Och okej i honom med. Åhhhh. Blir så ledsen på mig själv ibland att jag aldrig vågar gå fram och be om bild, men känns alltid så dumt tycker jag! De är off work liksom så vill man inte störa. En annan sak om man är två i och för sig, känns alltid bättre att gå fram och prata lite då. Men nu satt jag där själv, lite skönt vardagssunkig sådär, och kände inte riktigt för att gå fram när han står och pussar på sin tjej och säga HEJHEJ I LOVE WHAT YOU'RE DOING CAN I HAVE A PICTURE? MAYBE YOUR GIRLFRIEND CAN TAKE IT WHATEVER HER NAME IS. Nae. Även om man alltid har sån där lite ångerkänsla i magen att man inte går fram. Har dock bestämt att om jag ser Justin Bieber, då jäklar haha. JAJA. Nu sitter jag i alla fall och kollar sista avsnittet av The Voice som jag inte sett än och kan kolla på honom lite igen hehe. Kramar på er!

Kommentarer

  • Helén säger:

    Vi packar för fullt! :) C u sooooooooon <3 Kramen Helén

    2012-12-21 | 13:41:06

Kommentera inlägget här: