Losangeles

Julia-spot och seriemaraton

Kategori: Allmänt
TIIIIIIIIDIG morgon idag alltså. Klockan ringde 5.45. Fy farao. Stackars min framtida arbetsgivare om jag kommer ha såna jobbtider. Nu är jag inte van alls men ändå, zombie mode. Varför föddes jag inte med morgonpigghet så jag kunde göra nåt av de timmarna?

Aja. Kom i alla fall iväg hyfsat i tid och hämtade upp Lisa på vägen. Hittade till skola nummer 1 där det var en massa svenska tjejer (och ett par killar) som alla bodde häromkring LA/Santa Monica och pluggade eller var aupairer och så. Blev inte så mycket till snack dock för allt var bara sjukt spontant och stå där och gå in där och jamen sjung lite som ni tror spelar ingen roll haha. Men kul ändå. Och när vi står där och sjunger för den lilla massan sitter mitt i publiken BAMBAM - Julia Roberts. Lite fett faktiskt. Hennes barn går tydligen på den skolan. Blev lite sådär starstrucked faktiskt, även om man tråkigt nog "vänjer" sig lite vid att se kändisfaces här. Fick dock inte chans att säga hej eller ta bild eller så, för hon smet iväg snabbt efter det hela var över. Men förstår henne, hon är väl också människa liksom. Lite trött fredagsface sådär åtta på morgonen, till och med Julia Roberts. 

Lilla luciatåget tog en liten stund bara, sen vi fick lussebullar och körde mot skola nummer två. Trix med parkering och skyndaskynda men vi hann precis minsann. Uppskattat där med! Inga mer kändisföräldrar dock hehe. Körde tillbaka Lisa, sen hem nån timme och tog lite sen frukost och kollade datorn. Hämtade sen Anya lite tidigare och åkte till Sarahs uppträde med skolkören. Kom prick på tiden men som tur var hade farfarn saved seats till oss. Var fint faktiskt, alla barn från åk 1-5 hade sina perfomances med blandade jul/hanukka/vinter-sånger. Efteråt skulle vi vänta på tösen men de hade nån avslutning i klassrummet och det var DÖDENS kallt (okej lite överdrift men 12 grader, grått, rått och snålblåst - uppskattades inte av min lilla skinnjacka) så jag pyste hemåt medan farfarn tog med barnen. Efter det gjorde jag inte så mycket mer än att byta till myskläder, gjorde stor kopp varm choklad och bänkade mig i soffan för fyra avsnitt The Wire á en timme each. Äkta sånt tillfälle när mamma sagt amen Emma ska du sitta där hela dan? Kom på vid typ nio att jag inte käkat sen min senlunch (ännu ett "men Emma" från mamma haha). Tog en tequiladrink och kollade ett avsnitt till och kände en blandning av förtvivlan och total tillfredsställelse att jag har förmåga att ha en sån här dag utan att få dåligt samvete. Vissa av mina kompisar hade ju DÖTT av rastlöshet (läs Emma Nyman hahaha). Gött. 

Pratade lite med Dave och Kat när de kom hem och nu ska jag sova. Sketatrött rent utsagt. Imon får jag se vad jag hittar på på dagen, på kvällen blir det lussa på party i Beverly Hills. Puss och kramkram!

Kommentarer

 • Anonym säger:

  emma kan du inte ha frågestund! =)

  Svar: Fråga bara på när som helst! :)
  Emma Petzén

  2012-12-16 | 19:42:05
 • Moster Lina säger:

  Härligt att Julia också kan se lite morgonmosig ut. Tycker nog att hon är ditt bästa span hittills (Jens tycker Stormare).
  "Tog en tequiladrink... " men Emma!! Slarva inte med kvällsmaten. Snart kommer släkten och sätter fart på dig, då kan du inte sitta hela dagarna och kolla på TV. Vad var det för party i Bev Hills du skulle till?? Nyfiken!
  Kram från Harplinge
  Ps Förstår inte varför det är så intressant med frågestund. Din blogg är så självutlämnande så det är väl bara att läsa den så förstår man hur du har det!

  Svar: Eller hur! Jaa det var faktiskt så jag blev lite starstrucked sådär. Ja Stormare var en härlig prick!! :) Hahah men tyckte jag var värd den, nygjord ananastequila i kylen, var man ju tvungen att prova! Men ja precis, jag laddar inför de heldagarna haha. Ska skriva ett inlägg om Beverly Hills-partajet nu! Kramar!!
  Emma Petzén

  2012-12-16 | 22:10:41
 • Mamma säger:

  Ha! Nu ska jag låta moster Lina stå för pekpinnarna och själv rycka att det är ganska skönt att du kan sippa tequila och se film en halv dag. I alla fall när du inte ligger i soffan här hemma. Gött. 💗💗💗mams

  Svar: Haha precis du slipper se det... ;) Nu kommer ni snart!!! <3
  Emma Petzén

  2012-12-16 | 22:55:04
 • Nyman säger:

  haah lite seg på att svara! men helt rätt, jag hade klättrat på väggarna :P

  2012-12-23 | 18:52:31
 • Nyman säger:

  haah lite seg på att svara! men helt rätt, jag hade klättrat på väggarna :P

  2012-12-23 | 18:52:58

Kommentera inlägget här: