Losangeles

Julafton LA style

Kategori:

En sån himla härlig julafton! Vid elva kom allihopa hem till oss och fick se hur jag bor. Dave gjorde chaite till alla och så fick de julklappar från Sverige. Jag fick också litegrann minsann. Mysigt! Efter en stund åkte svenska delen av familjen så att säga upp och gick en sväng i "bergen" vid oss och fick se fina utsikten över LA. Åt mexikansk lunch på Chipotle sen åkte de hem till hotellet för att duscha och fixa sig lite och jag åkte hem en stund.

Vid kvart i fyra åkte jag till hotellet, sen tog vi bilen ner till fina Marit i Santa Monica på lite glöggmys. Hon var en av dem som höll i lucian och bjöd in oss på julbord men eftersom vi hade andra kvällsplaner så åkte vi bara inom en liten stund. Hon hade pyntat sitt lilla hus såå mysigt och juligt och där fanns glögg, pepparkakor, ädelostkräm, Janssons och allt möjligt gott. Sjöng några låtar också, Lisa och hennes familj kom förbi med.

Efter nån timme åkte vi upp mot Hollywood och Becca & Alex där det vankades julmiddag. A hade bestämt sig för att prova italiensk jul i år och hade stått inne hela dagen och lagat "seven fishes", det vill säga sju olika rätter med olika typer av fisk och skaldjur. Fanns bland annat pasta med musslor, tomatmarinerad cod och räkor i kryddig sås, helt fantastisk gott och perfekt kontrast till julmaten vi fått innan. De hade gjort så mysigt där hemma och förutom vi var det min värdfamilj, Beccas föräldrar och några av deras kompisar där. Jag och pappa spelade lite flöjt och gitarr tillsammans, verkade alla tycka var lite kul. Fick lite glögg och egg nod med blandade kakor till efterrätt, sen drog vi oss hemåt. Alla är fortfarande rätt jetlagade och blir trötta tidigt. Sover på hotellet inatt så ni får bilder från dagen senare. Väldigt fin och annorlunda julafton jag tror ingen av oss kommer glömma! Julekramar och pussar!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: