Losangeles

Familjen på ingång!

Kategori:

Heeej!! Evelina sov hos mig igår så blev inte av att jag fick till nåt inlägg. Hade en skön ledig dag i alla fall, Skype med familjen när de packade och så fick jag och Bettan äntligen bokat New York-biljetterna!!! Så 22-28 mars ska vi vara i NY, sen följer hon med mig hit till LA och stannar en och en halv vecka. Såååååå glad!! Längtar!

På eftermiddagen åkte jag till gymmet och körde axel/rygg-pass, kom hem och tog en shake framför How I Met Your Mother och sen kom Evelina. Hade det bara gött och såg på nyaste Batman och beställde pizza. Bytte julklappar också, fick en riktigt emmig t-shirt och en fin ram med ett kort på oss i. Hon fick lite fina VS-trosor.

Idag tog vi skön sovmorgon, sen gofrukost. Nu är vi och klipper oss, behövdes veeeeeerkligen på mitt slitna hår om man säger så! Kostade bara 10 dollar också för är på en sån skola där det är studenter som klipper. Min var snabb så sitter och väntar på Evelina nu som inte är klar än. Blev bara toppning för min del, känns bra än så länge!

OCH NU SITTER MINA FINA PÅ PLANET!!!! Åh kan inte fatta jag ska få krama dem ikväll!!!! Längtar så!! Ska bli världens bästa. Puss och kramar till er alla!

Kommentarer

  • Kerstin säger:

    Hej Emma förstår att du är superglad nu när du får besök av din kära familj. Måste vara fantastiskt roligt att få visa dem LA. Själv har jag tänt en brasa och sitter och myser framför granen och njuter av att vara ledig. Inte så dumt det heller. Ha nu underbara dagar och hälsa alla . Tjejerna och Jonas hälsar. God Jul och Gott Nytt År !

    2012-12-23 | 08:51:35

Kommentera inlägget här: