Losangeles

December a la sommar

Kategori: Allmänt
Anya har inte mått riktigt bra idag heller så var hemma idag med, som ni hörde på lilla videon. På förmiddagen läste vi massa böcker och sen åkte vi till parken och lekplatsen några timmar. Vart riktigt soligt och fint idag, var tvungen att ta av mig koftan när vi satt och fikade. Lyx. Åkte hem en snabbis och hämtade gymnasticsgrejer, sen hämtade vi Sarah. Hon var inte på strålande humör idag och inte alls sugen på gymnastik men hon blev rätt snabbt glad igen. Mina töntiga imitationer och historier brukar funka hehe. Anya verkade jättepigg och hade inte hostat på hela dagen så lät henne gå på gymnastiken hon med. Hon började dock en hostkavalkad efteråt som höll i sig till och från till hon gick och la sig ungefär. Åh kände mig så dum. Kat hade dock också sagt att det kunde vara okej att hon var med om hon kände sig pigg. Så det är nog ingen fara så. Gjorde i alla fall swedish pancakes med en touch av jul (lite pumpkin spices och kanel i, blev oväntat bra) medan de tog ett bad och fick titta lite teve. Anya somnade dock i soffan och var omöjlig och väcka. Fick packa ur henne ur badrock och alla filtar och bära henne till rummet. Gjorde ett sista försök och viskade "Anya pancakes!!" men hon var helt utslagen lilla gumman. Så lät henne sova vidare medan jag och Sarah åt. Hade en lite fin stund sådär. Upptäckte att getost blandat med keso samt en gnutta lönnsirap utgjorde en oväntat bra kombination till kanelpannkakorna. Sarah bara kollade äcklat på mig haha! Nu sova, godnatt!

Dagens nyhet: Bokade imorse äntligen nåt som har att göra med pluggandet jag måste få gjort. En aupair-weekendkurs här i LA i februari. Inbokad på den är också OC-bruttan/min önskade roomie Johanna aka JLo så blir nog en kul helg!

Dagens måste: Har lite aupairfrågor från er som jag vart dålig på att svara på! Förlåt! Vill liksom ge rediga och bra svar! Ska ta tag i detta snarast. 

Dagens längtan: Familjen och HHH+V kommer om endast 16 dagar! Alltså bara ynka mer än två veckor. Åh.

Dagens wtf: Dave spontanflamberade pannkakorna vi inte orkade äta upp. Kalasgott.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: