Losangeles

Dan före dopparedan

Kategori:

Åh nu är de häääär! Planet var sent och Håkans väska försenad så var lite krångel men ÅH vilken känsla att få krama alla igen! Riktig sån Love Actually-känsla där på flygplatsen när allt folk sprang och kramades runt omkring. Coming home for Christmas liksom. Tack också för alla fina julhälsningar! Både här på bloggen och ni som skickat med mamma och pappa så himla mycket fint! Kommer ha godis för ett halvår herrejesus haha.

Idag åkte jag vid nio och mötte familjen på hotellet (säger familjen men ja HHH&V också så klart). Åt frukost, sen tog vi bilen till Hollywood. Gick runt så de fick se Walk of fame och sådär, sen åkte vi till Santa Monica. Åt god lunch på ett av mina favvoställen, sen gick vi ut till piren och så muscle beach så klart. Avslutade eftermiddagen i Venice beach där jag och Emil tränade på Gold's gym och de andra tog en promenad. Nu ligger vi på hotellrummet och slappar lite. Snart ska vi åka och möta Dave & Kat på en thairestaurang. Imorgon är det julafton, konstig känsla. Puss och kram!

Kommentarer

 • Moster Anna säger:

  Vad gott att se familjen tillsammans! Fasen var nästan så det blev litta fuktigt i ögat... Har precis vaknat och det blåser snålt runt husknuten.. J o N kommer hem lagom till Kalle o då ska vi ha gofika, ooch mysig julaftonskväll! Ha en riktigt go o härlig julafton! Fast ni firar väl först på juldagen... precis som the Bilrings shall do! Puss o Kram till er alla från Starlight village! :)))

  2012-12-24 | 08:17:03
 • Jens säger:

  En riktigt god jul till er alla.
  Om S börjar bli gnällig så ge honom lite salt och en öl.
  Till H, och H säger jag bara, det är tryggt att ni är med så att dom inte kommer fel....TACK! och god jul.
  Och till Emma, massor av kramar.
  ps. Emil vi får laga något gott när du kommer hem, god smakfull jul till dig. MVH Tomten Jens

  2012-12-24 | 14:33:46
 • Jens säger:

  Aj, Aj , Aj nu glömde jag M... Du vet vad jag vill ge dig i julklapp.......Kram Jens

  2012-12-24 | 14:43:32
 • Tina säger:

  Önskar er en God Jul, Stora o många julkramar till er alla. Calle, Tina, Filip o Felix

  2012-12-24 | 18:05:26

Kommentera inlägget här: