Losangeles

Catch up!

Kategori:

Long time no see! Vart full rulle och mycket kul på lite tid. Lina, fler bilder kommer när jag kan lägga upp dem på datorn därhemma, bara mobilbloggar härifrån hotellet.

I onsdags ägnade vi hela dagen åt outletshopping. Alla fyndade fina grejer, våra kassar bildade en gigantisk hög. På kvällen hade jag och Emil lite bro night, åkte och handlade ingredienser på Gelsons, sen åkte vi hem till mig och gjorde mat. Pumparisotto med persilja och entrecote, kalasgott. Han är så duktig i köket min lillebror. Resten av flocken var på israeliska restaurangen som är så god. Efter vår lilla festmåltid kollade vi film, sen sov vi gott i min säng.

Morgonen efter åt vi frukost på Panera Bread, sen åkte vi och mötte resten av familjen på hotellet. Tog bilen upp till Hollywood hills och hikade upp till skylten. Skönt att röra sig lite och blev lite fina pics! Efteråt åkte vi till Yoghurtland, aldrig en besvikelse. Kom till hotellet, jag åkte hem en sväng och duschade och så. Sen hade vi bokat bord på Yamashiro, den lite fancy restaurangen med fin utsikt jag vart på några gånger. Åt god mat som vanligt och alla verkade nöjda med det med.

Idag har vi shoppaaaaaaat. Allihopa åkte till Topanga mall och gick några timmar innan vi käkade lunch. Efter det åkte killarna och vi bruds stannade kvar några timmar till. Hade nog behövt ett antal dagar för att hinna med haha. Hittade iaf en del, jag köpte en fin jacka och (äntligen) nyårsskor. Inte alls vad jag tänkt men de stod bara och väntade på mig i rätt storlek och för 20 (!!!) dollar så det vara bara att köpa rakt av.

Männen hade grabbkväll och var på Lakersmatch så vi åkte och fixade naglarna i sann tjejkvällsanda. Jag och Vickan körde fransk manikyr med gel och ma & Helén tog mani/pedi i fina färger. Avslutade kvällen på The Grove där vi strosade i butiker och åt god middag på Cheesecake factory. Nu sova, imon får vi se vad vi gör. Sista dagen i LA innan Vegas! Puss och kram!

Kommentarer

 • Tant K säger:

  Asså. Visst ser väl Mams liiiite malplacerad ut? Moahahahaha!!! Men det är hon värd! Hoppas hon köpte MÅNGA grejjer så jag inte lurat henne. Funderar på att sneeka in på Copenhagen Airport imon när jag kör ner Daniel för där har de precis öppnat VS kan man tänka sig!!! Ha en fantastisk nyårsafton för det ska Tant ha! Glitter o Glamourtema o jädrans va här ska glittras o glamouras!!!!! Tant fick oxå tag på nya skor. Glitter o glamour á la Replay med stilettklackar som ska befinna sig i taket mest hela natten...Kjamkjam på dig o hela tjocka släkten! ❤

  2012-12-29 | 11:25:08
 • Tant K säger:

  Ååååh...Såg nu att Mams har ny Polotröja! Sån som du o jag har i 'gammelrosa'. Najs!

  2012-12-29 | 14:44:09
 • Moster Anna säger:

  Lite tense, men säkert väldigt behövligt för de små fossingarna.. ;) Kan säja att det är regn regn hela dagarna här nu och traukit så att säja inget lufs i skogen idag... Krama alla och se nu till att ha riktigt härliga dagar... hoppas helokopeterturen blir riktigt najs! Kraam!

  2012-12-29 | 18:40:17
 • Faster Lena säger:

  Hej till hela stora familjen. Önskar er ett GOTT NYTT ÅR o hoppas vi ses snart. Kram till er alla.

  2012-12-29 | 22:20:21
 • Moster Lina säger:

  Tycker nog att det ser ut som Mams kan vänja sig vid det här livet. Ser belåten ut...

  2012-12-30 | 18:40:24
 • Mams säger:

  Lite ovant att bli så uppassad och ompysslad....men inte så dumt. Har nu fina syrenlilametallicglimmande naglar på både tassar och fossingar! Riktigt fint faktiskt. Sen fick jag och Helen spatsera runt i flippflopp på shoppingcentret hela kvällen, var inte mer än typ åtta grader ute. Vill man va fin får man lida pin.
  Nu installerade på trettiosjätte våningen i gigantiskt rum på lyxiga Trump hotel. Hissen upp, eller ner, tar cirka sju sekunder och det slår lock för öronen. Jacuzzi i alla rum så nu har jag varit och införskaffat badskum i det intilliggande gigantiska köpcentret. Går ingen nöd på oss kan jag säga!

  2012-12-31 | 07:37:22

Kommentera inlägget här: