Losangeles

Captain America

Kategori: AllmäntHejhejhej. Slapp dag idag som tusan. Åt frukost imorse framför några avsnitt The Wire, sen hämtade jag lillbruttan. Hade playdate med Abie här hemma, bjöd nanny Maria på turkey meatballs från igår och äppelpaj. Hon tycker jag är very good cook och hon fick med recept på det sistnämnda att bjussa sin mexikanska familj på haha. Diskuterade världsproblem och relationer medan ungarna lekte. Blir påmind ibland om hur random det är att jag sitter och pratar med en 60-årig (?) mexikansk nanny över en äppelpaj i "mitt" hem i LA samtidigt som vardagen rullar som vanligt hemma i Sverige. Blir knäpp av såna tankar ibland. 

Vi hämtade Sarah vid halv fyra, så följde Georgia med hem på playdate. Gjorde fruktsallad till snacks, sen chillade jag lite medan de lekte. Kollade till dem ibland förstås, "science project" kan vara lite smått riskabelt i den åldern. Snodde ihop nån studentvariant (haha) av korvslantar, grönsaker och pestopasta från nån dag sen i en stekpanna till middag. Sen lekte vi Dora utforskaren (de är djur och jag är Dora och säger töntiga uppmaningar och ord på spanska, fucking hilarious tycker lillbrudarna) och dansade runt till en låt om pink fluffy unicorns (sjuk hit jag hittade på spottan, ska länka den till dig Bettan). Färdigborstade och pyjamasklädda lekte vi sen lite i deras rum innan Kat kom hem och läste godnattsaga. 

Nu sitter jag i mitt rum med regnet smattrande mot rutan, iklädd min "Captain America"-tröja som Dave kallar den haha. Första dagen det är lite sämre väder igen på ett tag. Älskar det regnljudet när man ska sova. Men inte riktigt tid för det än, först julkalendern och en lussebulle. Imorgon är det Lucia! Eller luciamorgon sänds ju nu ikväll min tid, så kanske ska titta lite på det! Puss och kramar


Kommentarer

  • Bettan säger:

    Jag hittade precis nya Lucia-hiten! Ersätta alla stjärngossar med unicorns tkr jag, ser ju typ likadana ut! <3

    2012-12-13 | 08:58:14

Kommentera inlägget här: