Losangeles

Anya 4 år

Kategori: Allmänt

 
Hejhejhej! Idag har det varit lilla Anyas födelsedag! Hela fyra år blir lilla sessan. Hon har dock varit rejält snuvig idag så kunde inte gå till skolan, nu när hon skulle bjuda på cupcakes till klassen och allt! Åh lilla dockan. Men hon fick en väldigt bra dag ändå tror jag.

Gick upp redan åtta idag då för vi skulle sjunga för A men hon sov tungt så Kat skjutsade Sarah till skolan och jag softade lite till Anya och Dave kom upp. När Kat kom tillbaka öppnade lilltösen presenter, sen åkte de till Panera Bread och åt frukost. Fick så klart hänga med om jag ville men tänkte det kunde vara skönt med lite uppvakning hemma haha. De var inte där så länge dock, åkte och mötte dem bara en stund senare så åkte vi till en reparationsverkstad för Kats bil. Åkte hem igen, sen var jag själv med Anya på förmiddagen. Gjorde fiiiina målningar med vattenfärg och åt lite pasta. 

Vid tolv mötte jag farmorn vid Milt & Edies så tog hon med Anya på födelsedagslunch. Jag åkte hem och kollade några avsnitt The Wire sen hämtade jag Sarah. Hon hade Angela här en timme, sen fixade vi oss lite (varsin fläta i luggen, mycket stiligt) och åkte och mötte familjen och lite släkt på en restaurang som heter Michellis. Det är där vi har vart några gånger, där serveringspersonalen har underhållning och sjunger mellan varven. Anya fick en egen födelsedagssång och glass med ljus i. Och hon älskade min present! Mjuka delar man kan bygga glass/tårtor med för er som missat. Efter det åkte vi hemåt och nu har vi kollat lite The Voice till Daves förtret hehe. Avnjöt en julmust också, åh. Mamma sa förresten på viber idag att jag börjat skriva lite knäppt med ordföljd och så. Böjer ord konstigt, typ lite svengelskt. Inte tänkt på! Ber fruktansvärt mycket om ursäkt hehe. Puss!
 

Kommentarer

 • Moster Lina säger:

  Vad märkligt att äta frukost, lunch och middag ute samma dag. (Om man nu inte är på semester!)
  Här hemma i Sverige är det snökaos. I Sthlm stänger skolor och tåg, flyg och bussar är inställda. I Hstd har vi också en del snö och det är halkiga vägar. Nåväl det lyser upp i alla fall. Annars är det just nu väldigt mörkt ute och tröttheten är total. Ska bli skönt med jullov.
  Kram från Lina

  Svar: Det händer allt som oftast i den här familjen....haha. Jag har sett det! Herregud. Skönt att ni har det aningen mildare i alla fall, även om det är läskigt med sliriga vägar! Förstår ni längtar efter lov! Kramar
  Emma Petzén

  2012-12-05 | 18:51:09

Kommentera inlägget här: