Sol vs Regn
Nedan en installation som står vid Gran Manzana. Nån dag ska jag ta mig tid och kolla vad det egentligen står.


Vädret har humörsvängningar. Imorse vaknade jag upp till smattrande regn mot rutan, mulet ute och allmänt halvtrist väder. På eftermiddagen när jag gick hem från bussen - 20 grader och sol. Och där går jag i regnjacka och långbyxor. Lyckat.

Idag hade vi svenskaredovisningar i form av teater i skolan. Precis innan vi skulle börja skulle jag kuta och hämta min kamera för att föreviga dessa fina ögonblick, när jag kommer tillbaka efter 3 sekunder är klassrumsdörren stängd och en lapp sitter på dörren "vänta utanför". ÅH va sur jag blev! Missade hela Palmgren-Linn-Klussi sketchen bara för det.

Hade prov i Spanienkunskap också, på Spaniens geografi. Prickade nog in de flesta, om min magkänsla säger rätt :) Har haft träningsvärk hela dan för igår på idrotten hade vi dans med en helskön tjej som kommer från Sverige men bor här i Madrid. Hon har tydligen varit med i Floorfiller bland annat och duktig var hon! Dansade hip-hop och house. House var roligast tycker jag, massa konstiga studsgrejer som jag gillar :)

Har pluggat gärnet i fyra timmar nu. Anayserat, värderat, reflekterat och allt annat som slutar på -erat. Helt slut i huvudet. Men jag har hunnit mycket i alla fall :)

Imorgon hoppas jag följande
-att det blir antingen soligt eller regnigt, inte båda
-att spanskaprovet går bra
-att samhällsredovisningen går bra
-att det går bra att skriva in mig i kommunen
-att jag till och med hinner till gymmet på kvällen
-att Encarna överraskar med brylépudding till efterrätt
-att det blir en bra torsdag :)

Kommentarer
Postat av: sannis

PUDDING!

2009-10-01 @ 21:04:10
Postat av: mamma o emil

här är det minusgrader nästan!skype i mon?

2009-10-01 @ 21:25:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0