Vanor

Min morgon består av dessa saker. Frukost, som alltid är naturell yoghurt med varierande kvalitét (bäst är de tjocka!!) med frukt och cornflakes. Efter det anstränger jag mig för att inte väcka hela lägenheten när jag springer till bussen, japp jag är fortfarande tidsoptimist. Kommer fram till bussen med andan i halsen, har på senare tid ofta kommit först av någon anledning. Eller sist. Det är antingen eller :)
Sedan väntar minst en halvtimme med konstant tjabbande och skrikande och skrattande spanska tanter (och icke att förglömma trädgårdsmästaren) bak i den guppande L2:an mot Moraleja. Finns en tant som ser precis ut som Kommandoran i Emil i Lönnerberga! Pratade om det med Lina, har aldrig sett några kvinnor som passar så bra in på beskrivning "svallerkärringar" som dem! Haha. Ibland blir det fight på bussen också. Senast var det en gubbe som snackade politik eller nåt med busschaffören, till slut skrek de på varandra och alla i bussen skulle blanda sig i. Ja halledar.

Har pluggat hela kvällen, efter en timmes siesta. Så himla skönt att sova en stund, men får igen det på kvällen när jag inte kan sova..

Encarna har köpt mörkt bröd till mig idag! Såna där rektangulära bitar med massa fröer som är saftiga (och nyttiga) och som man har i kylen! Kunde aldrig tro att bröd skulle göra mig så glad :)

Nu ska jag sova och kolla en extra gång på comunidades autónomas och provincias i Spanien.

Buenas noches!

Kommentarer
Postat av: Bettan

Nu kändes det verkligen som jag var en del av din vardag - TREVLANS HÖRRU!Lycka till på spanienkunskapprovet. Om du skiter sig vet du vad du alltid kan glida med:Tengo dos dientes grandes

2009-09-29 @ 23:14:47
URL: http://elisabethpalsson.blogg.se/
Postat av: Lina

Du glömde vår kram varje morgon :( hahaha, och ramla inte till bussen i morgon är du snäll <3

2009-09-29 @ 23:15:52
URL: http://linaapalmgren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0