Bergsvandring


Obeskrivlig utsikt!


Stup


Sol och bad i bergssjö


Pilla och Jessica åker kana :)


Kajsa tidsoptimist idrottslärare och Dejan geografilärare


Josefin hurtig :)


Min ryggsäck som jag fick låna här hemifrån. Ser ut att ha varit med ett tag?


På nervägen var det inte lika tungt


En snygg Matilda


Några kossor och tjurar blockerade vägen och medan jag och Carro funderade på vår överlevnad så posade Josefin :)


Slutligen en liten bild på mig och Carrokusse. Togs enbart i syfte för att visa mormor. Och lite för att vi tycker om varandra. Men mest för att vi gillar att vara med på bild! Haha!


Idag var vi på utflykt i bergen. Kommer för stunden inte ihåg vad det var för berg, men det var otroooligt vackert i alla fall! Började bussfärden från skolan 9.00 i en tattig men behaglig buss. Resan tog ungefär en timme, mot slutet kändes det banne mig som om vi var med i Musse och Långben på husvagnssemester när bussen krängde fram på den lilla bergsvägen.
 
Enligt Kajsa, vår sköna idrottslärare, skulle vi gå ungefär 4 km sammanlagt. Jo visst. Kändes som två mil! Klippigt och svettigt uppför hela vägen och inte blev det bättre av att vi under 20 min ungefär gick åt fel håll!! Efter mycket om och men var vi äntligen framme vid den lilla sjön där vi skulle äta vår matsäck och bada om man ville. Matsäcken bestod av tortilla patata med bröd och små skitgoda söta minibaguetter med salami i. Mumsigt.
Sen var det bad och sol och vill ge cred till de som badade för JÄKLAR vad kallt det var i vattnet! Doppade tårna i alla fall :) Skönt att få andas lite frisk skogsluft istället för avgasig Alcobendasluft! :)

Åkte hem vid två-halv tre, med värk i benen efter att ha använt muskler jag inte visste jag hade. Kommer ha sån träningsvärk imorgon!!

Har kort dag imorgon eftersom många av våra lärare är på konferens i Halmstad (åh!) och vi har inga lektioner. Skönt!

Buenas noches :)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0