Saknad

Ett litet deppigt inlägg av en deppig Emma.
Har precis vänt upp och ner på hela mitt rum i över en timme utan resultat. Skulle lägga mina örhängen bland resten i asken men så fumlade jag och tappade ut alla över hela golvet. Hittar givetvis allihop utom ena halvan av mina favoriter. Som jag fått av bror min. Det värsta är att jag vet att det ligger nånstans i detta rummet, jag kan bara inte hitta det! Det är så himla frusterande. Fy.

Dessa skorna är de enda jag kan ha för tillfället, för mina skoskavda fötter. Och så ska vi spela fotbollsturnering imon, great.

Hungrig är jag också.

Och trött.

Känner att detta blev ett väldigt ledset inlägg, förlåt för det.

Gick i alla fall hyfsat på samhällsredovisningen, även fast Susanna var sjuk..stackarn :( fick tillbaka prov också, gick också bra :D
Ett plus för att det var yoghurt till efterrätt idag, fick Josefins med. Sådär tjock och god :) Fruktsalladsmaken var en höjdare :)
Är fortfarande bra väder här också, varmt men lite kvavt.

Just nu hoppas jag på en bättre morgondag och att mitt lilla örhänge dyker upp nånstans. Säkert på ett helt oväntat ställe (måste i alla fall vara på ett konstigt ställe eftersom jag inte hittar det..)

Kramar!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Emsing!

Låt bara inte Encarna dammsuga innan du hittat det! Kolla med en ficklampa om de har någon - det brukar liksom blänka till i ljus.

Skönt att skolarbetena gick bra i alla fall - och du - du hittar säkert öronhänget. Låt alla leta! Puss, puss från mamsen. PS.Satt in 1000:- nu. DS.

2009-10-05 @ 20:38:28
Postat av: Lina

du va grym, som vanligt, på redovisningen och jag såg att du hittade andra hälften :) åhh va skönt...då kan jag sova gott i natt. syns vid bussen i morgon som vanligt, och så klart den obligatoriska morgonkramen. vad skulle jag göra utan dig? :) puss sötan! <3

2009-10-05 @ 21:29:49
URL: http://linaapalmgren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0