Barfota

Eftersom jag glömde ta med min kamera så har jag inte en enda bild från gårkvällen. Hoppas att tjejerna som var med kommer ihåg att skicka :) Första bilden ovan är från min och Josefins lilla rodd i Retiro. Ett sånt litet bakverk hade inte suttit helt fel nu :) Andra med utsikt över med Andalucía med Josefins casa (hus) i bakgrunden.

Igårkvällen blev inte helt som vi hade tänkt, men himla rolig i alla fall!
Gick hem till Josefin vid 7-tiden, bytte om och glittrade till oss lite :) Sen tog vi metron i till Madrid, Josefin i bruna gladiatorklackar och jag i skorna som senare skulle bli min död.

Planen var att åka till Plaza Castilla för att äta lite tapas och sedan möta upp B, M, F, E, J, C och P och gå ut nånstans. Planen sprack då jag och Josefin gick upp från metron i Plaza Castilla och bara såg gata efter gata med stora företagsbyggnader och rondeller. Vi bedömde att det skulle bli svårt att hitta en liten genuin restaurang där så vi begav oss mot Plaza Espana istället. Lite mer liv där :) Men gick ändå gata upp och gata ner (och det var ungefär där som mina, för mig väldigt ovana men snygga, klackade skor började karva sig in i mina fötter) utan resultat. Mötte upp Jessica, Pilla och Carro och vi gick och letade ännu längre, även om det ställe vi till slut hittade var värt besväret. Beställde in en stor "toast habanera" som var kanongod! Lantbröd i botten och tonfisk, tomat, lök och paprika på. Godare än vad det låter.
Tog mig hem i lagom tid med Carro och Josefin. Här kunde jag knappt gå kan jag säga. Och nej, det hade verkligen ingenting med alkohol att göra, det var mina skor som var problemet. Det b l ö d d e på mina hälar. Det blir sneakers nästa gång! Tre tjejer gick sedan hem i den rätt så ljumma Alcobendasnatten. Barfota men på glatt humör :)

Eftersom telefontäckningen var av dålig kvalité och kvällen började bli sen då vi hördes av så träffade vi aldrid B, M, F och E. Hoppas ni hade en härlig kväll tjejer!

Vaknade upp bredvid Josefin idag :) grekisk yoghurt+banan+flingor+fullkornskex=god söndagsfrukost :)
Har bara tagit det lugnt idag, som alltid på söndagar :)

Kramar!

Kommentarer
Postat av: Favvo Jens

En bild säger mer än 1000 ord "Carros blogg" Skönt att se lite action på fröken Emma.

Jag tror du skulle göra dig i 10cm stilett klackar så skit i gympa dojorna och en kjol som du måste ha hårnät till, visa mamma hur det ska gå till.

"jag får nog fly till annan ort nu ;-)" kramar Favvo Jens

2009-10-05 @ 19:05:35
Postat av: Matilda hemma i tråkiga hstad..

oooh, låter som ni har det hur bra som helst! fyfyfyfy vad jag är avundsjuk emmsan!

2009-10-05 @ 20:49:45
Postat av: emma sv:

favvojens: haha kanske det! haha jadu det är kanske bäst så att inte mamma får tag på dig ;) moahaha kramkrammatilda: ja det är verkligen härligt! kom ner!! :D du kan lika gärna ta madrid också när du ändå ska till paris! :D puss!

2009-10-05 @ 20:54:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0