Emma Bolt (syftar inte på det tjocka marsvinet)


Kallt kallt och kallt. Regn regn och regn. Ungefär så det känns här i Madrid just nu.

Friidrottsdag idag. Kul att komma bort från skolan och göra nåt annat, tycker dessutom att friidrott är roligt men var riktigt ruggigt och trist väder. Inte så lockande att gå runt och frysa i flera timmar i något som kändes som en gråmulen fuktig säck (snygg liknelse där). Kändes ändå som att det gick rätt bra och härlig stämning bland folket. Tycker synd om olycksfåglarna Josefin och Carro som fick lida av sträckningar och stukade tår. Usch :(
Samma matsäck som när vi gick bergsvandring, omelettmackor och mina favorit korv-bröd-med-salami-mackor. Vatten, juice och frukt också. Inte världens godaste, men helt okej.
Glömde kameran men finns några bilder på Josefins blogg :) frokenbengtsson.blogg.se

Åkte hem till skolan vid halv två så slutade tidigt. Fast blev inte så mycket slutande för min, Susannas, Marias och Sandras del eftersom vi stannade och jobbade på grupparbetet.

Efter skolan följde jag och Susanna med Maria hem, med en sväng inom Eroski för att köpa plugg-proviant (choklad). Spenderade större delar av kvällen där så nu sitter förhoppningsvis den här jäkla redovisningen. Ska bli så himla skönt att ha den gjord! Sprang hem i ÖSregn och åt vid kvart i tio.

Nu är jag nyduschad och redo för att krypa ner i sängen. Måste bara läsa lite i den tråkiga engelskaboken för jag ligger efter.

Hasta manana

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0