Sju sätt att fördriva en eftermiddagSåhär roligt har jag i Madrid. Haha. Har suttit med frågor om Kalla kriget hela eftermiddagen, invecklat det där. Behöver papi.
Skolan idag har varit kallkallkall men hyfsat underhållande. Har ätit gilimojja, eller vad det nu heter, för första gången i mitt liv. En frukt, smakar lite som bränt socker tyckte jag men det tyckte inte Lina.
Bad till idrottsläraren om att få vara inne idag. Herregud, den kvinnan är inte klok. Springa springa springa VARENDA lektion. Normalt sett kanske man springer 3 km på idrotten varje termin, här gör vi det varje vecka. Suck. Och jag som hatar att springa. Fick i alla fall som vi ville och hade "aerobic" och styrka inomhus. Lite folkdans också haha, det var rätt roligt. Annars gjorde jag spanskaprov idag, kändes helt okej. Hade övat :)

Känns väldigt lockande att gå till gymmet och simma lite nu men matteboken ligger bredvid och ser dömande på mig. Ska även prata om en spansk nyhet imorgon. Får bli träning en annan dag.

Saknar er där hemma!

Kramar

Kommentarer
Postat av: Bettan

ÅH! Vill bara ta o krama om dig sötnos! Saknar dina miner o ja, vad allt det där andra är!HÅNGEL!

2009-11-10 @ 21:48:30
URL: http://elisabethpalsson.blogg.se/
Postat av: Matilda

ååh, historia, böckerna är SÅ inspererande... not! haha, vad jag är glad att jag slipper läsa det! :D hihi, saknar er på skolan! puss gullunge!

2009-11-11 @ 19:59:18
URL: http://flickannilsson.blogg.se/
Postat av: frida

åååh, du nlir bara sötare och sötare och knäppare och knäppare! :D ICH LIEBE DICH! <3

2009-11-11 @ 21:09:16
Postat av: sannis

EMMIS du är för jefla söt! :D <3 saknar dej med

2009-11-11 @ 22:30:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0