Långhelg
Jag och den min lilla värdbror Adrian (som just vid detta tillfälle inte skrek, gnällde, petade på mig eller begärde popcorn)

Detta har varit en riktigt motig vecka. Inte haft överdrivet med plugg egentligen men har verkligen inte orkat. Igår satt jag uppe jättelänge och skrev en artikel baserad på en bok vi läst i svenskan, "Medea" från antiken. Tycker om att skriva artiklar och sånt annars men blev helt enkelt inte nöjd med denna. Skrev om och skrev ut minst fyra gånger i skolan idag innan jag lämnade in. Aja, nya tag nästa vecka :)

Idag har vi haft temadag. Såg en film om en tjej som jobbade som kurir d.v.s. som smugglade knark mellan Spanien och USA genom att svälja kapslar. Väldigt hemskt, men alltid bra att se sånt, det ligger trots inte så långt bort från vår vardag. Hade en föreläsare också, en norrman som jobbar här i Spanien med gränsöverskridande droghandel, prostitution, kustbevakning m.m. Faktiskt riktigt intressant. Efteråt hade vi en timmes kör, ska ju lussa på IKEA i december så är lite dags att börja öva nu :) Carro, Josefin och jag körde även lite gitarrspel och skrålade julsånger i vårt lilla musikrum. Stackars barnen som gick förbi utanför, haha.

Gick med Carro och köpte mjöl, smör och lite annat efter skolan. Ska göra scones i helgen har vi tänkt :) Bakpulver hittade vi dock inte, ska ta och se om Encarna har något.

Ser mycket fram emot helgen, har dessutom ledigt på måndag så den blir extra lång! :) Jens och Alex kommer imorgon, ska bli kul att träffa dem! Ska snart äta lite toast och bege mig mot Starbucks i La Moraleja för en mysig fredagskväll med de bästa :)

Besos y abrazos! 

Kommentarer
Postat av: Elisabeth

DU är i Madrid o DU ska äta SCONES, JAG bor i LONDON och har inte SETT en scones! :( Life is unfair!<3

2009-11-07 @ 13:37:34
URL: http://elisabethpalsson.blogg.se/
Postat av: Mysan

Näää såå söta :D

2009-11-08 @ 11:56:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0