Cookie


Chailatte (slår fortfarande inte Espresso House) och cookie som är lite varm och seg preciis så chokladen smälter


En söt brud


Haha, lyckas alltid fånga de bästa ansiktsuttrycken

Idag var det mysfika på Starbucks - skulle egentligen vara pluggfika men hade så roligt så vi kind of hoppade över det. Spånade på riktigt bra planer inför kommande månader, to be continued.. :)  Stannade till halv sju, tog bussen hem faktiskt, roligare att åka tillsammans. Kände för första gången sen jag kom hit lite höst-depp. Kallt och lite blåsigt utanför bussfönstret, mörkt med tända gatlampor och tanken på skrivbordet med geografiboken hemma. Usch. Men har en nedrans tur som har så många underbara människor omkring mig hela tiden, hinner knappt tänka på tråkiga saker :)

Skolan var idag annars relativt smärtfri. Roligt med musik på morgonen, fick till det flowet idag, Erica och jag :)
Kunde sitta och steka lite i solen på lunchen, fortfarande varmt mitt på dan. Trist mat bara, "paella" - det vill säga smaklöst, gult ris med två minimala kycklingbitar. Suck. Kvalitén varierar så mycket från dag till dag tycker jag.
Lilla Lina är fortfarande sjuk :( Krya på dig.

Ska ta och lägga mig nu faktiskt. Pratade med mamma innan, hon poängterade vikten av att sova mer än sju timmar per natt. Antar att hon har rätt. Ska faktiskt ta och prioritera sängen istället för geografi. Gör mer nytta.

Puss och godnatt!

Kommentarer
Postat av: Bettan

Jag har också beslutat mig att lyssna på Marina för då kan ja lägga min svenska (o allt annat) vid sidan :) hihiPussen på dig!

2009-11-05 @ 11:13:40
URL: http://elisabethpalsson.blogg.se/
Postat av: Lina

Du är så söt som tänker på mig i ditt blogginlägg..sånt blir jag glad av :) Btw så tycker jag ni allt var lite tattiga som satt vid toaletterna på starbucks....(inte okej) hahaha. puss på dig sötan <3

2009-11-05 @ 18:04:42
URL: http://linaapalmgren.blogg.se/
Postat av: mathias

"den är så god att man måste äta den med gaffel!"

- Frida Falkström

2009-11-11 @ 20:28:17
URL: http://metrobloggen.se/sueco

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0