Oh the weather outside is frightfulSolig bild från i fredags. Idag har det varit kallaste dagen hittills, kan nog ha varit under nollstrecket morgon och kväll. Glad att mamma tog med tumvantar.

Började först 12.40 idag men fick gå upp vid halv nio redan för vi skulle till Josefin och öva igenom vår redovisning. Blev en kall (men "pigg" haha internt) promenad bort till Josefin tillsammans med Carro och sen till Moraleja där vi tog buss ifrån. Var skitstressad för att jag inte gjort nåt tal, vilket skulle hållas idag, så försökte skriva ihop det på lunchen. Skrivit halva och vad händer då? Strömavbrott. Och Emma Petzén är så otroligt bra och glömmer att spara. Fy. Livet är hårt. Svenskaläraren hade dock förståelse för att vi inte kunde skriva ut och fixa för strömmen (som kom tillbaka sen, svinkallt ändå dock) så vi fick ta det på fredag istället. Tur.

Efter redovisningar, som förövrigt var bra allihop, slutade vi. Jag och Josefin satt kvar lite och pluggade historia. Prov på Kalla Kriget imorgon. Frida har sagt att det bara är två frågor, kommer alltså vara långa svar = skrivkramp. Om jag kommer på nåt bra att skriva vill säga :) Mörkt när vi gick hem, det slog oss att övergången mellan höst och vinter gått väldigt snabbt.

Har ett äckligt djur som flyger runt i mitt rum. Blandning mellan geting och fluga typ. Stor i alla fall. Och äcklig. Hur säger man "kan du vara snäll och avlägsna det äckliga djuret från mitt rum" på spanska? Svårt där...

Besos

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0