1995-12-03

Emil min kära, bästa (och enda) lillebror. Idag fyller du 14 år och jag vill egentligen bara ta första bästa plan och krama om dig riktigt, riktigt hårt. Trots att du absolut har åldern inne (antar att dota-lan och jeans nerstoppade i strumporna kännetecknar en typiskt fjortonåring) så är du fortfarande min lilla lillebror. Antar att man kanske inte vill höra det nu när du känner dig stor men så är det i alla fall. Det var kul att få höra dig på skype lite imorse. Man måste vara väldigt speciell för att Emma Petzén frivilligt ska gå upp och sätta på datorn kvart i sju. Men du är speciell Emil :) Du är ju min kära, bästa (och enda) lillebror!

Hoppas att du haft en riktigt bra födelsedag, att du sluppit bli sjungen för i Getingeskolans matsal och att du tryckt i dig mycket kakor. Jag tänker på dig idag! Hoppas även du fått mitt mycket omsorgsfullt valda kort som jag tycker representerar dig ;)

Älskar dig väldigt mycket ska du veta.

Kommentarer
Postat av: Farbrorn i Stockholm

Emil utan golfklubba???????

2009-12-04 @ 09:47:08
Postat av: Emil

<3 Emma :D ahh, nu börjar fjåårtisåren (: tack så mycket för kortet, ja det var väl ganska likt mig x)heheh, ikväll ska mina polare och jag käka lite nudlar med tandori-kyckling och kladdkaka!!

Det e hoffert, mataz, mackan, wille, fidde, eke och jag :)

PS: I keep my eyes on you Håkan :O

Älskar dig också emma, saknar efter någon att tjata med och baka kladdkaka med (: och en sak till, julkalendern är skit :(, funderar på att skicka ett hotbrev :) HEHE

2009-12-04 @ 17:53:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0